Meny
recept
artiklar
Annons

Bästa vården för vintertorra läppar

Hud och läppar har det inte lätt så här års. Är du inomhus är det varmt och torrt, går du ut möts du av kyla och vind. Men det finns hjälp att få! Här är fem vårdande produkter – och en enkel huskur.

Annons

 

Nariga läppar kan göra ont och blir knappast snyggt under höstens mörka läppstift. Att förse dem med fett och fukt håller munnen glad hela vintern. Här är läppbästisarna som gör jobbet åt dig.

Klassiker i ny förpackning. Under oktober månad kan du köpa Lypsyl där delar av intäkterna doneras till Rosa Bandet.
Pris: 15 kronor i dagligvaruhandeln.

Olivseriens huvudingrediens är jungfruolja – och deras cerat är inget undantag.  Olivolja har vårdande egenskaper och återfuktar och skyddar läpparna.
Pris: 42 kronor hos kicks.se

Lip Roll On från The Body Shop består av naturliga ingredienser och ger både fukt- och doftkick. Finns i smakerna apelsin, kokos, bär, mint och ros.
Pris: 75 kronor hos thebodyshop.se

Första hjälpen mot nariga läppar, torra nagelband och spruckna hälar. Klassikern Eight Hour Cream från Elizabeth Arden har många användningsområden.
Pris: 195 kronor via beautyplanet

Färg- och fuktboost får du med Cliniques Chubby Stick. Finns i flera härliga färger!
Pris: 210 kronor hos ahlens.com

… eller gör det själv!

Blanda en tesked strösocker med några droppar olivolja. Massera läpparna med blandningen en liten stund. Sockret verkar exfolierande och tar enkelt bort torrt fnas. Oljan tillför välbehövligt fett effektivt – och ingredienserna har du garanterat redan hemma!

AV: Jennie Sandberg
BILD: Respektive producent


Annons


Annons

Visa alla kommentarer


Annons

Nytt om Skönhet


Annons

Annons