Meny
recept
artiklar
Annons

Gry Forsell: Jag har aldrig varit i sämre form

Annons
Gry Forssell är redo för en ny säsong av Körslaget, men känner sig i sämre form än någonsin (bild från TV4).

Gry Forssell är redo för en ny säsong av Körslaget, men känner sig i sämre form än någonsin (bild från TV4).

Nästa vecka drar en ny säsong av Körslaget igång, och som vanligt är det Gry Forsell som leder programmet. Vi är vana att se en sprudlande Gry i tv-rutan, men just nu känner hon sig inte riktigt i form.

Med två små barn – och desstuom jobb som programledare i både radio och tv – är det svårt att hitta tid för träning. Och att hitta motivationen. I somras födde hon dottern Nikki, men det är först nu som lusten att träna har börjat komma tillbaka, berättar hon för Expressen.
– Nu är jag vrålsugen på att sätta igång igen. Jag är i sämre form än jag någonsin varit förut. Nu vill jag gå ner i vikt och få upp flåset.

För att komma igång på allvar har  Gry satt upp ett mål – att springa Tjejmilen i september.
– En mil borde gå att springa på ren vilja men jag vill göra det bra!

Av Anna Eriksson
Foto Linus Hallsénius/TV4


Annons

Annons
 • http://carinadenfina.blogg.se/ Carina

  1 mil på ren vilja.. Det måste vara en jävla vilja i så fall!!

 • http://pileklev.blogg.se Madeleine

  Jag har samma mål! Tjejmilen here we come!! :-)

 • http://gottnyttigtochhalsosamt.blogg.se Erica

  Kanske vore herbalife något för dig Gry:)? gå in på min blogg och läs om det :)

  gottnyttigtochhalsosamt.blogg.se

Visa alla kommentarer
Annons
Nytt om Motion

Annons

Annons