Meny
recept
artiklar
Annons

Premiär: Möt våra nya viktbloggare!

Hundratals läsare hörde av sig när vi efterlyste nya viktbloggare. Möt de fem starkaste profilerna här – och följ deras resa från början!

Annons

 

Eva Gullstrand har testat det mesta när det gäller viktminskningsmetoder och dieter. Nu har hon bestämt sig för att följa ViktVäktarna för att nå sitt formmål.
Till Evas blogg!

Malou Ekdahl har bråda dagar. Till sommaren gifter hon sig med sitt livs kärlek och förberedelserna inför den stora dagen är många. Parallellt med allt fixande vill Malou gå ner i vikt för att vara i toppform på sin stora dag.
Till Malous blogg!

Therese Erixon har motionen som främsta redskap för att hitta tillbaka till sin toppform. Genom att kombinera sund kost och funktionell träning vill Therese kunna paddla Orust runt i slutet av sommaren.
Till Thereses blogg!

Johanna Berntsson planerar att ge trivselkilona en ordentlig match genom att skippa kolhydrater och att träna. Hon har redan rivstartat, på 9 veckor har hon tappat 10 kilo, och bjuder på en hel del recepttips i bloggen!
Till Johannas blogg!

Christina Rangstedt vill hitta formen och har ett stort mål i sikte. Nästa år vill hon nämligen springa New York Marathon! Till sin hjälp har hon en egenutvecklad diet och en stark vilja!
Till Christinas blogg! 


Annons


Annons

Visa alla kommentarer


Annons

Nytt om Bloggare


Annons

Annons