Fråga experterna MåBra i klimakteriet Alla artiklar med Anders Hansen Gratis träningsprogram med promenader Förkylning 5 nyttiga höstgrytor Se alla avsnitt av ''Min hälsa'' Om Måbra

Fin Form 2012 med MåBra!

07 jan, 2012
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Missa inte rivstarten med vårt spännande initiativ Fin Form 2012! Här hittar du recept med ner i vikt-garanti, stärkande övningar för både kropp och själ och ständigt stöd och pepp från andra deltagare. Allt för att hela du ska nå ditt livs toppform lagom till sommaren!

Står bättre självkänsla, vassare kondition eller kanske plattare mage på årets att göra-lista?

Ta hjälp av MåBra:s Fin Form 2012, en gratis tjänst för alla våra läsare där vi samlar de bästa tipsen, recepten och övningarna från ledande hälsoexperter.

Viktcoachen

Passa på att hämta inspiration från vår viktcoach Marie Tegnér. I varje nummer av MåBra får du ta del av hennes kalorisnåla recept, speciellt framtagna för tidningen. På webben har Marie en uppskattad blogg där hon delar med sig av sina bästa tips för en smidig och roligt viktnedgång.

– Hoppa med på ”Fin Form-tåget” du också! Jag sitter med i en av vagnarna (eller kanske i loket?) och kommer att dela med mig av mina tips och knep i min blogg när vi rullar mot sommaren, hälsar Marie.

Annons

Nyhetsbrev

Varje vecka får du skräddarsydda tips via vårt nyhetsbrev, är du inte prenumerant så blir du det enkelt här. Där kan du i din egen takt ta del av träningsövningar, kaloriberäknade recept och pepp från MåBra:s experter. Allt med målet att du ska ligga på topp formmässigt lagom till sommaren!

Facebook

Gilla oss på Facebook så får du automatiskt små, och på sikt kanske avgörande, tips och tricks för att nå dina uppsatta mål!

Forum

Passa på att byta erfarenheter med andra deltagare i våra populära forum. Här diskussionerna många – och långa! Oavsett om det gäller rökning, viktnedgång eller personlig utveckling.

Bikten

Låt inte bakslag, missöden och återfall stoppa dig. I bikten kan du sona dina synder och dela ut ryggdunkar till medsystrar som efterlyser borttappad motivation.

Klicka här för att komma dit!

Recept med ner i vikt-garanti!
Missa inte vår enorma receptdatabas. Här trängs tusentals kalorisnåla och välsmakande rätter – alla sökbara efter just dina personliga kriterier. Lista inspirationen efter huvudingrediens, tillagningstid eller maxantal kalorier och njut av allt från middagsips till härliga bakverk.

Annons

Varje vecka presenteras dessutom en färdig matsedel på mabra.com. Klicka in varje måndag för att se hela menyn, som garanterar dig en trevlig och sund variation på middagsbordet.

Dieterna
Varje nummer av MåBra ger dig mängder av tips på både nya, och klassiska, succémetoder för att minska i vikt. På webben hittar du löpande nyheter kring de senaste dieterna, med möjlighet till fördjupningar och diskussioner med såväl experter som utövare.

Klicka här för ett smakprov!

Unikt viktprogram
Öka konditionen och minska vikten med vårt unika promenadkoncept! Följ våra skräddarsydda veckomenyer med tillhörande gå-program för en välsmakande och rolig viktnedgång.

Se mer på mabra.com/viktprogram

Övningarna
Inspireras av våra bloggares framfart på gym och löparbanor, eller låt vår personliga tränare Katarina Woxnerud visa vägen! På mabra.com hittar du mängder av tips och instruktioner för en starkade och smidigare kropp – och en vassare kondis!

Viktbloggarna

Förra omgången gav våra deltagare vågen en ordentligt match: över 60 kilo gick de ner tillsammans! Passa på att inspireras av någon av bloggarna, kanske någon följer samma diet som du?

Till bloggarna!

Annons