Fråga experterna MåBra i klimakteriet Alla artiklar med Anders Hansen Gratis träningsprogram med promenader Förkylning 5 nyttiga höstgrytor Se alla avsnitt av ''Min hälsa'' Om Måbra

Följ MåBra på Instagram och tjuvkika bakom kulisserna

21 jan, 2015
Nu kan du få en inblick i MåBra-redaktionen på Instagram – följ oss på @mabra_com! Där bjuder vi på tjuvtittar från pressträffar, tips om tävlingar, smakprov ur tidningen – och mycket mer.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vad äter MåBra-redaktionen när de fikar, hur ser vårtrenderna ut och vad kommer vi att kunna läsa om i nästa nummer av tidningen? Det och mycket mer får du svar på när du följer oss på Instagram.

Nu har MåBra ett eget Instagram-konto där vi kommer att lägga upp tjuvtittar bakom kulisserna, läckra recept, trendspaningar, erbjudanden, tävlingar och andra små inblickar i skapandet av tidningen MåBra och sajten mabra.com.

Du hittar oss på Instagram under användarnamnet @mabra_com. Vi ses där!

Psst! Du vet väl att du även kan gilla oss på Facebook?

Missa heller inte vårt nyhetsbrev, som skickas ut två gånger i veckan, fyllda med de hetaste nya artiklarna, tävlingarna, erbjudandena och tips om MåBra-aktiviteter såsom vår MåBra-resa och vår MåBra-kryssning!

 

LÄS MER:

Stoppa sötsuget snabbt med LCHF – därför funkar det!

Lider du av starkt sötsug? Då kan LCHF hjälpa dig att bli kvitt sockerbegäret.

Många kvinnor har svårt att gå ner i vikt på grund av ett ständigt sötsug som sätter käppar i hjulet. Med LCHF – low carb, high fat – kan sockersuget försvinna.

Annons

Läs mer: Stoppa sötsuget snabbt med LCHF – därför funkar det!

 

Köp Marie Tegnérs 5:2-bok till specialpris!

Skynda dig att köpa Marie Tegnérs populära 5:2-bok innan den säljer slut igen!

Första upplagan av MåBra-viktcoachen Marie Tegnérs succébok ”5:2 för kvinnor” sålde slut – men nu har vi den åter i lager! Som MåBra-läsare får du den till ett extra bra pris.

Läs mer: Köp Marie Tegnérs 5:2-bok till specialpris!

 

10 sätt att slippa suget efter sötsaker och skräpmat

Svårt att stå emot suget? Med de här smarta knepen blir det lite lättare!

Du har bestämt dig för att undvika fikabröd, godis och friterat. Men så kommer det plötsligt – Det Stora Suget som är nästintill omöjligt att stå emot. Här är 10 smarta tips som hjälper dig!

Läs mer: 10 sätt att slippa suget efter sötsaker och skräpmat

 

AV: Malin Karlberg

BILD: Thinkstock

Annons