Fråga experterna MåBra i klimakteriet Alla artiklar med Anders Hansen Gratis träningsprogram med promenader Förkylning 5 nyttiga höstgrytor Se alla avsnitt av ''Min hälsa'' Om Måbra

Härlig vandring på Gran Canaria

30 maj, 2016
Av
Kom med på en aktiv vecka på Gran Canaria! Medan det är vinter i Sverige så är det behagligt varmt här.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Grönklädda dalar, dramatiska vulkanlandskap och fjäll täckta med pinjeträd. Vi tar oss fram i en varierad terräng och med fantastiska utsikter njuter vi av dagarna. Vi bor på ett spahotell uppe i fjällen med tillgång till de bästa vandringsstråken. Väder och vind avgör vilken stig som är bäst lämpad för dagen och våra guider tillrättalägger våra vandringar utefter det.

När vi inte är ute på vandring så laddar vi upp batterierna på vårt spahotell, Parador Cruz de Tejeda. Här kan vi slappna av och njuta av det goda livet.

På denna resan bör man vara van till att gå i fjällen och höjdskillnader. Terrängen är på vissa platser kraftigt sluttande och underlaget består i stort sett av grus och sten med inslag av några gamla stentrappor. Vi vandrar i 4–6 timmar om dagen och vandringarna kan vara krävande då vi delvis går i terräng med mycket stigning. Bra vandringsskor är därför viktigt!

Höjdpunkter:

  • Vandringar i varierad natur
  • Trevliga utomhusluncher
  • Hotell med spa och fantastisk utsikt
  • Duktiga och erfarna guider

Här hittar du fler resor »

Annons