Fråga experterna MåBra i klimakteriet Alla artiklar med Anders Hansen Gratis träningsprogram med promenader Förkylning 5 nyttiga höstgrytor Se alla avsnitt av ''Min hälsa'' Om Måbra

Kom i form med Veckomenyn – smala middagar för hela veckan

05 feb, 2018
Veckomeny med nyttiga recept på middagar för hela veckan.
Vill du äta för att hålla dig frisk – och hålla vikten? I MåBra:s veckomeny hittar du varje vecka sju kaloriberäknade rätter som passar stora som små, och som är både goda och lätta att laga!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vabruari har gjort entré och immunförsvaret kan behöva stärkas upp. Det gör du lättast genom en varierad kost där du får i dig alla vitaminer och mineraler och energin som kroppen behöver för att bekämpa virus och annat!

Förutom att veckomenyn hjälper dig äta hälsosamt och varierat är den också ett verktyg för att hålla vikten. Här kan du inspireras till veckans middagar, och vill du byta ut något recept hittar du många fler i vår receptbank här!

Bon apetit!

 

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons