Fråga experterna MåBra i klimakteriet Alla artiklar med Anders Hansen Gratis träningsprogram med promenader Förkylning 5 nyttiga höstgrytor Se alla avsnitt av ''Min hälsa'' Om Måbra

Nya MåBra: Snabba genvägen till viktsuccé!

16 jan, 2012
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

I dagarna landar ett rykande hett nummer av MåBra i brevlådor och butikshyllor, ett februari-nummer som är laddat med härliga tips för både kropp, själ och relationer!

Ta omkörningsfilen mot viktmålet! Med den nya  fettbrännardieten kan du rasa upp till 5 kilo i vikt – på bara 2 veckor. MåBra ger dig både kostplan och listar maten bakom succémetoden.

Vill du bli extra taggad på din viktresa kanske en viktblogg på mabra.com är något för dig? Ansök här, under februari kommer vi välja ut ett antal kandidater!

Många drabbas av trötthet så här års. Men när vet man att tröttheten är sjuklig? Läs mer om hypotyreos 2, en rubbning i sköldkörteln som kan vara svår att upptäcka med vanliga tester.

Vi går mot ljusare tider och den efterlängtade våren märks bland annat i vårt modereportage, där du kan njuta av heta träningskläder inför den kommande säsongen. I väntan på med utomhusträning på bar mark har vi provat såväl vintersporter som TRX Tabata, en intensiv och rolig gruppträning med gummiband och remmar.

Annons

Katarina Woxnerud visar också tre övningar som ger rätt grundstyrka och fin form!

14 februari är kärlekens dag och givetvis tar relationerna stor plats i månadens nummer. Psykologen Egil Linge berättar tillsammans med lyckliga par hur vi skapar sunda och kärleksfulla parrelationer.

Ett annat säkert vårtecken är den stundande semmelpremiären. Givetvis hittar du sunda varianter på den klassiska gräddbullen i vår 16-sidiga matbilaga som medföljer tidningen. Här finns också smala recept för både vardag och fest, alla noggrannt kaloriredovisade för att du ska hålla koll på både form och smakupplevelse!

Och missa inte sexbarnsmamman My Skarsgårds öppenhjärtiga intervju där hon berättar om lyxlivet med exmaken Stellan, cancerdiagnosen och de svåra åren då hon kämpade mot sitt alkoholmissbruk.

Här bjuder vi på en smygtitt, trevlig läsning önskar vännerna på redaktionen!

Annons