Fråga experterna MåBra i klimakteriet Alla artiklar med Anders Hansen Gratis träningsprogram med promenader Förkylning 5 nyttiga höstgrytor Se alla avsnitt av ''Min hälsa'' Om Måbra

Premiär: Välkommen till nya mabra.com!

19 sep, 2013
Hej och välkommen till nya mabra.com! Idag är det premiär för vår uppdaterade sajt - som bjuder på en rad spännande nyheter!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

MåBra – Sveriges största hälsomagasin – ger dig alltid senaste nytt om mat, motion, personlig utveckling och hälsotrender. Vi vill vara en ständig källa till inspiration och motivation, både i vår tryckta tidning och i våra digitala kanaler, därför har vi gjort en rad förbättringar på mabra.com!

MåBra:s kärnämnen har fått en tydligare plats på sidans topp. Det gör det enklare för sig som besökare att hitta nyheter som passar just dina intressen. Varje kategorisida har utöver ämnesrelaterade artiklar även skräddarsydda verktyg och annat anpassat innehåll – klicka gärna runt och se själv!

Vi har också förbättrat och utvecklat våra digitala verktyg: nu når du snabbt och smidigt vår kaloritabell, BMI-kalkylatorn och andra viktiga hjälpmedel via samlingssidan i högerspalten. Och en ytterligare nyhet är att du kan räkna ut ditt dagliga kaloribehov:

Även bloggarna har fått ett nytt utseende, och vi har dessutom adderat en ny bloggerska till vårt inspirerande startfält! Det är Maria Midstam, en bloggande barnmorska, som från och med nu kommer dela med sig av livet på en förlossningsavdelning.

Även receptdelen, och viktcoachens veckomeny, har fått en rad förbättringar. Nu är det ännu enklare att hitta dina favoriter bland våra 2 800 kaloriberäknade recept, och den specialkomponerade veckomenyn hittar du alltid på sajtens förstasida – nu med olika flikar för veckans alla dagar.

Detta – och mycket mer – hittar du på nya mabra.com.

 

Välkommen in önskar redaktionen!

Annons