Semestertips Natur och outdoor Vandring Res i Sverige MåBra resan

NY RESA: Följ med på MåBra-resa till Kreta våren 2025

30 sep, 2024
author MåBra Redaktionen
MåBra Redaktionen
Bästa sättet att kickstarta sommaren! Följ med oss på träningsresa till Kreta 8–15 maj. Vi lovar dig en vecka med minnen och muskler för livet!
Boka före 30 november så får du 750 kronor i rabatt!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Träna, skratta, dansa! Häng med MåBra på vårens härligaste träningsresa. I maj 2025 återvänder vi till Kreta tillsammans med TUI och några av landets bästa hälsoprofiler.

Här finns klasser för alla – oavsett nivå. Utmana dig själv i pulshöjande pass, hitta höfterna i sköna dansklasser och låt morgonens yoga ge dig återhämtning och lugn samtidigt som solen stiger upp i horisonten.

Vi bor på det fantastiska hotellet Blue Star Euphoria Resort som ligger precis vid stranden och vi får njuta av Greklands ljuvliga försommarklimat. Miljön är svårslagen med service i världsklass och generös all-inclusive, där all välsmakande mat och god dryck är inkluderad i priset.

MåBra-resan till Kreta våren 2025

Datum: 8–15 maj 2025
Avresa: Stockholm/ Köpenhamn/ Luleå
Hotell: Blue Star Euphoria Resort
Måltider och dryck: All inclusive
Pris: 19 895 SEK/person för del i dubbelrum, enkelrumstillägg +4000 SEK

Varierad träning och många pass

Schemat är fullspäckat med varierad träning och du väljer själv var du vill lägga ribban och vilka pass du vill vara med på. Vi är extra glada att denna gång ha med oss Karin Adelsköld som både kommer föreläsa men också guida oss i skrattyoga.

Annons

Varje dag avslutas med gemensamt mingel med bubbel vid poolen och antingen en föreläsning och underhållning innan vi äter middag tillsammans. Och den som fortfarande har ork kvar efter det kan inta discogolvet och dansa in i natten.

Läs mer och boka här!

Så kan en dag på MåBra-resan se ut

08:00: MorgonYoga med Ann-Cha
08:00: Powerwalk/löpning

FRUKOSTBUFFÉ

10:30 Rumpa och lår med Leila
11:15 Skrattyoga med Karin Adelsköld
11:15 Sandras löpskola Löpskola
12.30 Dans Floorfiller med Sofia H

LUNCH OCH SIESTA

13.30 Stressrealese, workshop med Ann-Cha
13:30 Handduksträning med Leila
14:45 Showdans med Tess Merkel
14:45 Stark och smärtfri med Sofia H
15.30: Zumba med Titti
15:30 Vattencirkel i poolen med Sofia H
16:15 Yin Yoga/Fascialrealease med Ann-Cha

18:30 Mingel och bubbel
19:00 Föreläsning med Karin Adelsköld
20:00 Gemensam middag

MIDDAG

* Dagarna under veckan kommer ha ett varierat program, det här är ett exempel på hur en dag kan se ut. Ett exakt veckoprogram skickas ut före avresa.

Läs mer och boka här!

Resans instruktörer och föreläsare

Instruktörsteamet som följer med till Kreta är ett härligt gäng med stor bredd. Vi har hyllade inspiratören Leila Söderholm med oss och PT:n Sofia Harre Wallén som hjälper dig hitta den där riktigt euforsika rörelseglädjen. Zumbainstruktören Titti Mermer kommer rycka med dig in i dansens förtrollande värld och med ljuvliga Ann-Charlott Pavval hittar du ditt lugn och strategier för att hantera stress. Självklart kommer även delar av MåBra:s redaktion finnas med på plats.

Annons

Leila Söderholm

En av Sveriges mest folkkära och omtyckta hälsoexperter, hon har svart bälte i att inspirera andra till bättre vanor. Leila syns frekvent i media som expert, bland annat i MåBra, på TV4 och i Aftonbladet. Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon lär oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp. Under veckan får vi också njuta av hennes uppskattade föreläsning.

Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är komiker, journalist och utbildad stresspedagog som vet hur viktigt det är att hitta balansen i vardagen. Med Karin får du prova skrattyoga och dansa dig glad i medryckande zumba. Hon kommer också föreläsa för oss och utlovar en humoristisk lektion som gör dig mindre stressad av bara farten.

Annons

Titti Mermer

Titti får alla att le oavsett om det är dans eller träning! Med sin otroliga energi och engagemang tar hon gruppträningen till nya nivåer. Svett, kärlek och glädje kännetecknar hennes pass där alla är välkomna oavsett om du väljer latinska rytmer eller ett utmanande bootypass.

Ann-Charlott Pavval

Andrea Lind

Ann-Charlott Pavval ger dig en unik chans att lära dig allt om stresshantering och återhämtning – samtidigt som hon hjälper dig att öka din förmåga att tolka kroppens och hjärnans signaler. Hon kommer hålla i inspirerande föreläsningar och workshops och även guida dig i lugn yinyoga, andning och varandets energi.

Annons

Tess Merkel

Tess Merkel är sångerskan som deltagit i Melodifestivalen inte mindre än 16 gånger! Både som soloartist, med gruppen Alcazar men också i andra samarbeten. Hon är en ljuvlig person som älskar dans, träning och yoga. På Kreta uppträder Tess på scen, ger oss snygga discokoreografier till dansgolvet och guidar oss i yogaklasser.

Sofia Harre Wallén

Sofia är en oerhört uppskattad instruktör som blivit nominerad till årets gruppträningsinstruktör sju gånger! Med henne hittar vi total rörelseglädje där hon ger alla en härlig träningsupplevelse oavsett pass.

Läs mer och boka här!

Träna magen med vår PT Sandra HiortBrand logo
Träna magen med vår PT Sandra Hiort
Annons