Semestertips Natur och outdoor Vandring Res i Sverige MåBra resan

Kickstarta våren 2025 med MåBra i Palma

04 okt, 2024
author MåBra Redaktionen
MåBra Redaktionen
Kickstarta våren och sommaren med oss. Följ med på MåBra-resan till underbara Palma 17–24 maj 2025. Träna, inspireras och träffa nya vänner!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Träna och njut av föreläsningar, underhållning och Medelhavets sol tillsammans med oss. Nu släpper vi biljetterna till vårens populära träningsresa till Palma 17–24 maj 2025. Vi lovar dig en vecka med minnen och muskler för livet!

MåBra-resan till Palma maj 2025

Datum: 17-24 maj 2025
Var: Mallorca
Hotell: Sunprime Waterfront
Pris: Från 18.998 SEK/person för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg från 3 985 SEK.
Avresa: Stockholm/Göteborg/Köpenhamn/Malmö/Skellefteå +800 SEK/Luleå +1500 SEK
Passar: Både nybörjare och träningsvana

Läs mer och boka direkt här!

Tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer och inspiratörer får du en vecka som boostar både kropp och själ. Resan passar både träningsvana och nybörjare – du skräddarsyr själv dina dagar och väljer vilka pass du vill gå på i vårt fullspäckade träningsprogram.

Vad sägs om att börja dagen med stillsam yoga på stranden, samtidigt som solen går upp över horisonten. Eller varför inte hitta ditt löpsteg med proffshjälp, köra vattengympa eller utmana både muskler och flås i ett svettigt tabatapass. Behöver du komma ner i varv finns flera olika sorters yoga att välja mellan.

Annons

Läs mer och boka direkt här!

Vi kommer bo på Vings lyxiga Sunprime Waterfront, som ligger direkt vid stranden och strandpromenaden i Playa de Palma. Veckan erbjuder dessutom två fria eftermiddagar, perfekt för dig som vill upptäcka närliggande Palma stad med dess härliga shopping och restauranger.

Så kan en dag på MåBra-resan se ut

08:00 Morgonyoga vid havet
08:00 Powerwalk/löpning

FRUKOSTBUFFÉ

10:30 Rumpa och lår
11:15 Cirkelträning
11:15 Löpskola
12:00 Tabata
12:00 Dans Latino

LUNCH OCH SIESTA

14:00 Stand up core
14:45 Pilates
14:45 Dans Disco
15:30 Funktionell träning
15.30 Vattencirkel i poolen
16:15 Stretchande yoga

18:30 Mingel och bubbel
19:00 Föreläsning med Karin Adelsköld

MIDDAG

21:00 Exklusiv sång med Laila Adelé bara för MåBra gänget!

* Dagarna under veckan kommer ha ett varierat program, det här är ett exempel på hur en dag kan se ut. Ett exakt veckoprogram skickas ut före avresa.

Läs mer och boka direkt här!

Veckans instruktörer och föreläsare

Tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer och inspiratörer kommer du få en vecka som boostar både kropp och själ. Självklart kommer även delar av MåBra-redaktionen vara på plats för att se till att du får en vecka att minnas för resten av livet!

Leila Söderholm

Leila Söderholm är en av Sveriges mest folkkära och omtyckta hälsoexperter och hon har svart bälte i att inspirera andra till bättre vanor. Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon lär oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp. Under veckan får vi också njuta av hennes uppskattade föreläsning.

Sofia Harre Wallén

Sofia är en oerhört uppskattad instruktör som blivit nominerad till årets gruppträningsinstruktör sju gånger! Med henne hittar vi total rörelseglädje där hon ger alla en härlig träningsupplevelse – oavsett pass.

Laila Adéle

Underbara Laila är både sångerska, musikalartist och dansare som just nu är högaktuell i den hyllade musikalen Dreamgirls. Hon är en underbart pedagogisk danslärare som hjälper oss hitta takten och rörelserna med sin underbara snabbtänkta humor. Självklart kommer hon att förgylla vistelsen från scenen med sin sång. Var beredd på rysningar och ståpäls, Lailas röst lämnar ingen oberörd!

Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är komiker, journalist och utbildad stresspedagog som vet hur viktigt det är att hitta balansen i vardagen. Med Karin får du prova skrattyoga och dansa dig glad i medryckande zumba. Hon kommer också föreläsa för oss och utlovar en humoristisk lektion som gör dig mindre stressad av bara farten.

Carolina Enberg

Redan som 15 åring hittade hon sin passion för rörelseglädje! Full av kompetens och kreativ energi arbetar Carolina med helhetshälsa. Stresshantering, hormonell balans, yoga, vattenträning, pilates, styrka & högintensiva klasser är bara några av guldkornen du får testa med Carolina. Hon lär oss också allt om hormoner i föreläsningssalen och hur du genom smarta strategier kan hitta balans.

Allt detta ingår i priset

  • Flyg
  • Del i dubbelrum
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage
  • Frukost alla dagar, 5 luncher och 5 middagar inkl dryck
  • Yoga och meditation
  • Mängder av tränings- och danspass
  • Vattengympa
  • Löparskola
  • Stresshantering
  • Hälsoinspiration
  • Tips & verktyg för nya fina vanor
  • Träningsmatta och gympapåse
  • Gemensamma promenader och löprundor
  • Gemensamma måltider
  • Härlig kvällsunderhållning
  • Inspirerande föreläsningar och workshops

Läs mer och boka direkt här!

Träna bålen med vår PT:s enkla övningBrand logo
Träna bålen med vår PT:s enkla övning
Annons